Onze sprekers


PE-Podium werkt enkel met de beste specialisten binnen de accountancy, fiscaliteit en branchegerichte specialisten. Door het bewust selecteren van de beste sprekers verzekeren wij u van een optimaal ingerichte cursus.

nicoledenhartog-dc1b7ceb

Nicole J. Den Hartigh

Nicole is directeur-eigenaar van denhartigh & partners bv | waarheidsvinders. Zij is daarnaast profiler en lecturer (Fr)auditing aan de Erasmus School of Accounting en Assurance (ESAA) en de Amsterdam Graduate Business School (AGBS).

heleenelbert-fc2c7912

Heleen Elbert

Heleen Elbert is fiscaal-jurist bij Elbert Fiscaal. Gespecialiseerd in fiscale wetgeving, autobelasting en fiscale procedures.

bernardschols-3cdc847c

Prof. mr. dr. Bernard Schols

Prof. mr. dr. Bernard M.E.M. Schols
(oud-notaris en voormalig rechter-plv.) is thans als hoogleraar verbonden aan het Centrum voor Notarieel Recht van de Radboud Universiteit Nijmegen en vennoot bij ScholsBurgerhartSchols Estate planning. Hij is naast mede-auteur van het Handboek Erfrecht en het Handboek Estate planning, ook mede-auteur van het populaire boek 'Voorkom ruzie bij de kist'.

francoisvanderhoff-af5a3512

François van der Hoff

Fiscalist François van der Hoff begeleidt dga's, vastgoedondernemingen en accountants in de fiscaal-juridische aspecten van bedrijfsopvolging (o.a.bij het familiebedrijf).

XavierZeilinga-b664e731

Xavier Zeilinga

Xavier houdt zich bezig met training, coaching en leiderschapsontwikkeling. De mens maakt het verschil en staat daarom altijd centraal. Humor, diepgang en praktisch nut zijn kenmerkend voor zijn werkwijze. Gedrag en de oorsprong ervan boeien hem mateloos.

philipboerman-9a23e32a

Philip Boerman

Partner bij Hoogesteger & Boerman, specialisten in BTW en overdrachtsbelasting

roelofvanmarrum-7df4f623

Roelof van Marrum

Roelof van Marrum heeft intussen ruim 15 jaar ervaring met het geven van lezingen en cursus over wet- en regelgeving omtrent arbeid.

Rob_Welling-6d7de737

Rob Welling

Rob Welling (1983) studeerde Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg, doorliep de postacademische beroepsopleiding van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs en diverse opleidingen gericht op het familierecht. Al vroeg in zijn carrière zag hij de kracht van specialisatie en besloot hij zich toe te leggen op het familierecht.

In 2021 maakte Rob de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap en ging hij verder als Welling fiscaal & financieel advies. 

DickBarmentlo-4b88d722

Dick Barmentlo

Partner en praktiserend advocaat bij FT-Advocaten. Gespecialiseerd in formeel belastingrecht en FIOD.


Bekijk op LinkedIn
peterterbeest-1db2fab8

Peter ter Beest

Mr. Peter A. ter Beest MPLA, eigenaar van PensioenPodium. Pensioenspecialist, docent, auteur en spreker

nielswagenaar-f25edecb

Niels Wagenaar

Gespecialiseerd om de IT risico’s en impact op informatiestromen en bedrijfsprocessen te verwoorden naar pragmatische oplossing om de balans van veiligheid en werkbaarheid praktisch te kunnen waarborgen.

mochtari-6fa1b498

Samaan Mochtari

Samaan Mochtari is specialist privacy en security bij W.T. Privacy en heeft ruime kennis over de informatiestromen binnen organisaties en de risico's die dit met zich meebrengt. 

paulschut-1e5ac388

Paul Schut

Fiscaal econoom en financieel planner met focus op estate planning. Levert gespecialiseerd advies op hetgebied van inkomens- en vermogensoverheveling naar de volgende generatie.

markhendriks-bddd7927

Mark Hendriks

Partner en praktiserend advocaat bij FT-Advocaten. Gespecialiseerd in formeel belastingrecht en FIOD.

pieterkok-df56c850

Pieter Kok

Als fiscalist heeft Pieter Kok zich gespecialiseerd in het formele belastingrecht.

samuel-3e2be8f3

Samuel Totays

Samuel Totays is jurist, verbonden aan FLORES Nalatenschappen & Vastgoed Spanje. Speerpunt van zijn Spaanse praktijk is de afwikkeling van nalatenschappen van Nederlandse erflaters (m/v) met Spaanse vermogensbestanddelen.

Alex-Boxum-91c984ef

Alex Boxum

Alex is werkzaam bij V&A als directeur Compliance & Training. Hij heeft vanuit zijn ervaring als (sparringpartner van de) compliance officer bij diverse accountantsorganisaties ervaring opgedaan met Wwft en fraude casuïstiek en het externe toezicht op naleving van bijvoorbeeld de Wwft. In zijn vorige werkkring (Flynth) en bij V&A was en is Alex als compliance officer voor de audit en non-audit praktijk ook nauwgezet betrokken bij Wwft, Fraude en NOCLAR vraagstukken.

Conerlis-kramer-f18fc48f

Cornelis Kramer

Drs. Cornelis Kramer RA is werkzaam bij V&A in de rol van Senior consultant Vaktechniek en Compliance. Hij voert opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordelingen uit op zowel controle- als samensteldossiers en treedt voor accountantsorganisaties op als externe Compliance Officer. Ook verzorgt hij vakinhoudelijke en compliance consultaties.

Foto Anneloes

Anneloes van Maurik

Eigenaar van Heritance Tax & Estate Planning. Tevens auteur en docente. Gespecialiseerd in fiscale vermogensstructurering voor vermogende DGA's en families, waaronder het opzetten van privacystructuren en familiefondsen/stichtingen..

dennis-heijmink

Dennis Heijmink

mr. D.C.H. (Dennis) Heijmink RB. “Dennis is als fiscaal jurist werkzaam in de fiscale adviespraktijk. Familiebedrijven in het MKB laten zich graag door hem aan de keukentafel adviseren. Al ruim vijftien jaar verzorgt Dennis met veel energie en enthousiasme fiscale cursussen en onderwijs. 

Word spreker bij
PE-Podium
Wij zijn altijd op zoek naar interessante sprekers voor onze cursussen of in-house opleidingen. Bent u van mening dat u een toevoeging kunt zijn aan ons aanbod? Lees dan zeker verder!

Als spreker bij PE-Podium bent u verzekerd van positieve en pro-actieve aandacht in Noord en Oost Nederland. Wij bieden op verschillende locaties en manieren cursussen en opleidingen aan waarbij we verschillende sprekers met een breed scala aan specialiteiten bij onze opdrachtgevers onder de aandacht brengen.


Wat verwachten wij?

Wanneer u spreker bent bij PE-Podium verwachten wij dat u een toonaangevend persoon bent binnen uw vakgebied en op enthousiaste en inspirerende wijze uw cursisten kunt meenemen binnen uw specialisatie.


Spreker worden?

Neem contact met ons op om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden om spreker te worden bij PE-Podium.