Onze sprekers


PE-Podium werkt enkel met de beste specialisten binnen de accountancy, fiscaliteit en branchegerichte specialisten. Door het bewust selecteren van de beste sprekers verzekeren wij u van een optimaal ingerichte cursus.

nicoledenhartog-dc1b7ceb

Nicole J. Den Hartigh

Nicole is directeur-eigenaar van denhartigh & partners bv | waarheidsvinders. Zij is daarnaast profiler en lecturer (Fr)auditing aan de Erasmus School of Accounting en Assurance (ESAA) en de Amsterdam Graduate Business School (AGBS).

heleenelbert-fc2c7912

Heleen Elbert

Heleen Elbert is fiscaal-jurist bij Elbert Fiscaal & Mediation en bij Auto & Fiscus. Gespecialiseerd in fiscale wetgeving, autobelasting en fiscale procedures.

bernardschols-3cdc847c

Prof. mr. dr. Bernard Schols

Prof. mr. dr. Bernard M.E.M. Schols
(oud-notaris en voormalig rechter-plv.) is als hoogleraar verbonden aan het Centrum voor Notarieel Recht van de Radboud Universiteit Nijmegen en vennoot bij ScholsBurgerhartSchols Estate planning. Hij is mede-auteur van Handboek Erfrecht,  Handboek Estate Planning en het populaire boek 'Voorkom ruzie bij de kist'.

francoisvanderhoff-af5a3512

François van der Hoff

Fiscalist François van der Hoff begeleidt dga's, vastgoedondernemingen en accountants in de fiscaal-juridische aspecten van bedrijfsopvolging (o.a.bij het familiebedrijf).

XavierZeilinga-b664e731

Xavier Zeilinga

Xavier houdt zich bezig met training, coaching en leiderschapsontwikkeling. De mens maakt het verschil en staat daarom altijd centraal. Humor, diepgang en praktisch nut zijn kenmerkend voor zijn werkwijze. Gedrag en de oorsprong ervan boeien hem mateloos.

philipboerman-9a23e32a

Philip Boerman

Partner bij Hoogesteger & Boerman, specialisten in BTW en overdrachtsbelasting

roelofvanmarrum-7df4f623

Roelof van Marrum

Roelof van Marrum heeft intussen ruim 15 jaar ervaring met het geven van lezingen en cursus over wet- en regelgeving omtrent arbeid.

DickBarmentlo-4b88d722

Dick Barmentlo

Partner en praktiserend advocaat bij FT-Advocaten. Gespecialiseerd in formeel belastingrecht en FIOD.


Bekijk op LinkedIn
peterterbeest-1db2fab8

Peter ter Beest

Mr. Peter A. ter Beest MPLA, eigenaar van PensioenPodium. Pensioenspecialist, docent, auteur en spreker

nielswagenaar-f25edecb

Niels Wagenaar

Gespecialiseerd om de IT risico’s en impact op informatiestromen en bedrijfsprocessen te verwoorden naar pragmatische oplossing om de balans van veiligheid en werkbaarheid praktisch te kunnen waarborgen.

paulschut-1e5ac388

Paul Schut

Fiscaal econoom en financieel planner met focus op estate planning. Levert gespecialiseerd advies op hetgebied van inkomens- en vermogensoverheveling naar de volgende generatie.

markhendriks-bddd7927

Mark Hendriks

Partner en praktiserend advocaat bij FT-Advocaten. Gespecialiseerd in formeel belastingrecht en FIOD.

pieterkok-df56c850

Pieter Kok

Als fiscalist heeft Pieter Kok zich gespecialiseerd in het formele belastingrecht.

samuel-3e2be8f3

Samuel Totays

Samuel Totays is jurist, verbonden aan FLORES Nalatenschappen & Vastgoed Spanje. Speerpunt van zijn Spaanse praktijk is de afwikkeling van nalatenschappen van Nederlandse erflaters (m/v) met Spaanse vermogensbestanddelen.

PEP Rob Welling (1)

Rob Welling

Rob Welling studeerde Fiscaal Recht en  familierecht. Al vroeg in zijn carrière zag hij de kracht van specialisatie en besloot hij zich toe te leggen op het familierecht. In 2021 maakte Rob de overstap naar het zelfstandig ondernemerschap en ging hij verder als Welling fiscaal & financieel advies. 

Alex Boxum

Alex Boxum

Alex is werkzaam bij V&A als directeur Compliance & Training. Als sparringpartner van compliance officers bij diverse accountantsorganisaties heeft hij ervaring opgedaan met Wwft, fraude casuïstiek en extern toezicht  Hij is specialist in Wwft, Fraude en NOCLAR vraagstukken.

Cornelis Kramer

Cornelis Kramer

Cornelis Kramer is werkzaam bij V&A in de rol van Senior consultant Vaktechniek en Compliance. Hij voert opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordelingen uit op zowel controle- als samensteldossiers en treedt voor accountantsorganisaties op als externe Compliance Officer. Ook verzorgt hij vakinhoudelijke en compliance consultaties.

Dennis Heijmink

Dennis Heijmink

mr. D.C.H. (Dennis) Heijmink RB. “Dennis is als fiscaal jurist werkzaam in de fiscale adviespraktijk. Familiebedrijven in het MKB laten zich graag door hem aan de keukentafel adviseren. Al ruim vijftien jaar verzorgt Dennis met veel energie en enthousiasme fiscale cursussen en onderwijs. 

Marco Bik

Marco Bik

Marco is fiscaal jurist en partner bij Jongbloed Fiscaal Juristen N.V. Marco adviseert op het gebied van loonheffingen, boekenonderzoeken en bezwaar- en beroepsprocedures. Ook is hij specialist formeel belastingrecht en crypto currency. 

Berrie Abelen-2

Berrie Abelen

In 2003 is Berrie gestart met Adcorporate, als doel bedrijfsovernames in Nederland beter te organiseren. Specialiteiten zijn waarderingsvraagstukken en onderhandelingen. Berrie schrijft als overnamespecialist zowel publicaties als colums over dit onderwerp.

Kees Roozen

Kees Roozen

Kees is als directeur Vaktechniek en Complience verbonden aan V&A. Hij houdt zich o.a. bezig met kwalteitsbeoordelingen van controledossiers, vakinhoudelijke consultaties en geeft geregeld trainingen op het gebied van Duurzaamheid / ESG en financiële instrumenten. Daarnaast is hij specialist op het gebied van externe verslaggeving (IFRS en NL-GAAP).

Jeroen Knol

Jeroen Knol

Thuis in private finance in de ruimste zin van het woord. Was als vermogensstructureerder en beleggingsadviseur werkzaam bij MeesPierson en Merrill Lynch. Geeft naast de family office-praktijk, opleidingen aan bankiers, accountants, financieel planners en adviseurs.

 

Martijn Kool blvk-1

Martijn Kool

Martijn Kool RA is partner bij Accountants voor de Gezondheidszorg. Als accountant is hij volledig
actief in de gezondheidszorg en bedient hij diverse zorginstellingen, waaronder verpleeg- en
verzorgingshuizen, MSB’s, GGZ-instellingen, gezondheidscentra, ambulancediensten,
huisartsenposten en andere stichtingen en verenigingen in de gezondheidszorg.

Gerald Kuipers blvk-1

Gerald Kuipers

Gerald Kuipers RA is partner bij Accountants voor de Gezondheidszorg. Naast zijn dagelijkse
bediening van klanten in de gezondheidszorg is hij lid van het Coziek (Commissie Zorginstellingen en
Zorgverzekeraars) van de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants). Hierdoor is hij nauw betrokken bij alle ontwikkelingen in de zorg, waaronder de invoering van de WTZa.

 

Word spreker bij
PE-Podium
Wij zijn altijd op zoek naar interessante sprekers voor onze cursussen of in-house opleidingen. Bent u van mening dat u een toevoeging kunt zijn aan ons aanbod? Lees dan zeker verder!

Als spreker bij PE-Podium bent u verzekerd van positieve en pro-actieve aandacht in Noord en Oost Nederland. Wij bieden op verschillende locaties en manieren cursussen en opleidingen aan waarbij we verschillende sprekers met een breed scala aan specialiteiten bij onze opdrachtgevers onder de aandacht brengen.


Wat verwachten wij?

Wanneer u spreker bent bij PE-Podium verwachten wij dat u een toonaangevend persoon bent binnen uw vakgebied en op enthousiaste en inspirerende wijze uw cursisten kunt meenemen binnen uw specialisatie.


Spreker worden?

Neem contact met ons op om vrijblijvend te sparren over de mogelijkheden om spreker te worden bij PE-Podium.