.
          .
          .
          .
          .
          .

cursus

De (on)mogelijkheden van
Artificial Intelligence (AI)

Docent: Auke Westra of Maaike Westra RA

 

Donderdag 17 oktober 2024
16.00 tot 20.30 uur
Heerenveen, Abe Lenstra Stadion
€ 350,- per persoon

Meteen inschrijven:

Inhoud

Kunstmatige intelligentie voelt misschien als een concept voor de toekomst, of iets dat (nu nog) niet voor ons vakgebied is weggelegd. Niets is minder waar. De cursus 'De (on)mogelijkheden van Artificial Intelligence (AI)' is ontworpen om je onder te dompelen in de praktische kanten van AI voor financials. Deze sessie gaat verder dan theorie. De relevantie en urgentie van reeds beschikbare kunstmatige intelligentie worden duidelijk wanneer we zien hoe het de efficiëntie verhoogt en nieuwe inzichten biedt die voorheen ondenkbaar waren.
Tijdens de cursus experimenteren we met deze tools en krijgen inzicht in hoe je routinematige taken kunt automatiseren zodat je meer tijd overhoudt voor de meer interessante of creatieve aspecten van het vak. Maar ook bij creatieve taken kan AI je op weg helpen. Het doel is dat je niet alleen vertrouwd raakt met de mogelijkheden van AI, maar ook concrete vaardigheden op te doen die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Deze cursus is zowel theoretisch als praktisch van aard en er is uiteraard genoeg ruimte om vragen te stellen.

Programma:

15.30 - 16.00 uur:  ontvangst met koffie/thee
16.00 - 18.00 uur:  cursus deel 1
18.00 - 18.30 uur:  pauze met broodjesmaaltijd
18.30 - 20.30 uur:  cursus deel 2

Maaike Westra blvk

Docent: Auke Westra en/of Maaike Westra RA

Auke Westra houdt zich als consultant en trainer bezig met de laatste ontwikkelingen op IT gebied. Hij geeft workshops over o.a. Power BI, AI en ChatGPT en adviseert bedrijven hoe zij kunnen profiteren van de nieuwste software. Voeg dit samen met de ervaring van Maaike Westra in de accountancy en haar passie om kantoren te helpen verder te kijken dan alleen de cijfers, door de inzet van o.a. soft skills en technologie. Zo ontstond een praktische cursus die door één van beiden zal worden gegeven.